Hej alla mina nya och gamla kunder :)

Jag vill börja med att berätta lite om mig och om mina erfarenheter som frisör. 

Jag har jobbat som frisör i 18 år och jag började i mina unga år i mitt hemland Syrien. Där jobbade jag i ett flertal salonger och samlade, på så sätt, på mig erfarenhet. Därefter har började jag gå frisörkurser i den välkända staden Paris. På kurserna lärde jag mig om det senaste och mest moderna inom frisörvärlden. Jag åker dit varje år och fräshar upp mina kunskaper, handlar in de senaste hårvårdsprodukterna samt de nyutkomna frisyrkatalogerna. I och med att jag klarar kurserna får jag diplom som bekräftelse på att jag är en kvalificerad frisör. På så sätt håller jag mig uppdaterad inom frisörindustin. Jag åker på min nästa kurs i november detta år och förhoppningsvis kommer jag tillbaka med uppfräsade kunskaper som jag kan erbjuda mina kunder.

Tack för mig och stort tack till alla mina kunder som hjälper mig att bygga upp en bättre salong.

Varmt Välkomna!                               

 

 

Erbjudande

Tel: 013-12 20 29
Mobil: 073-4307471

Copyright © Georges Magic Hair 2010 || Öppet Mån-Fre 10-18, Lör 10-14 || Telefon 013-12 20 29, Mobil 073-4307471